Чим ви можете допомогти українському бізнесу

У час війни страждає вся країна. Та якщо за військовий захист відповідають ЗСУ, то за економічний — кожна компанія України. Ми, СОІ, — одна з таких компаній. 

Ми маркетингове агентство, тож просимо не фінансової чи гуманітарної допомогти, а те, що нам справді допоможе, — роботу.

Чому проєкти — найкраща допомога

Поки ви замовляєте у нас, ми можемо забезпечувати команду зарплатами. А це 15 українців, які зможуть годувати свої сім'ї, платити податки та допомагати українській армії фінансово.

Крім цього, якщо СОІ тримається на плаву, то ми можемо допомагати українському бізнесу. Під час війни — на пільгових умовах.

Ми не просимо благодійності, ми пропонуємо свою роботу. Зі свого боку виконуємо її максимально якісно та відповідально.

Як українське маркетингове агентство може працювати під час війни

Коли перший шок минув, наша команда подбала про якісні умови праці. Частина команди змінила локацію, інша — організувала якісний інтернет у бомбосховищах. Ми — не солдати, та ми готові працювати якісно навіть у специфічних умовах, бо розуміємо, що це наш внесок у перемогу України.

Які послуги можемо запропонувати для вашого бренду 

СОІ — це маркетингове агентство, яке пропонує повний цикл робіт, які стосуються маркетингу, розробки текстового чи візуального контенту чи веброзробки.

Сайти, які продають

Лендинги, онлайн-магазини, сайти-візитівки, чатботи та додатки — ми вміємо все. Починаємо з опрацювання запиту та підбору оптимального типу вебресурсу, завершуємо здачею повноцінного вебпродукту з доступною адмінкою. За бажання пропонуємо технічну підтримку наших ресурсів.

Копірайтинг

Не соцмережами єдиними. За запитом розробимо для вашого бренду тексти для сайтів, блоги, розсилку чи інші текстові матеріали англійською. Також можемо підготувати текстові та візуальні матеріали для поліграфії.

Допомога з брендуванням

Створимо образ бренду, який приємно запам'ятовується, викликає довіру та бажання придбати ваші товари та послуги. На стадії пропрацювання стилю бренду пропонуємо клієнтам кілька варіантів, які враховують тренди та бажану стилістику компанії. До брендбука включаємо: прописану місію бренду, логотип та його легенду, фірмові шрифти та кольори, імеджері, рекламно-інформаційні матеріали, брендування мерчу та офісних товарів, дизайн візитівки.

Просування у соціальних мережах

Потрібне ведення соцмереж, яке вигідно підкреслюватиме переваги вашого бренду та продаватиме? У СОІ маємо досвід продажів через соціальні мережі. Ми продавали нерухомість, освітні послуги, послуги салонів краси та клінік, одяг, солодощі, декор у соцмережах. Продамо і ваші товари та послуги. Пропонуємо повний цикл робіт: від збору матеріалів для публікації і до рекламної підтримки та опрацювання коментарів.

 

Команда СОІ — це команда фахівців, кожен з яких на відмінно працює за своїм напрямом. Найкраща допомога для нас — це проєкти. Зі свого боку готові викладатися на 100% і навіть більше, адже ми вмотивовані як ніколи.

 

Маємо 9-річний досвід роботи із проєктами як на українському ринку, так і на закордонному, а переглянути зразки наших робіт завжди можна тут:

https://coi.ua/portfolio. 

Наші послуги та ціни — тут: 

https://coi.ua/services 

Готові розвивати свій бізнес з українцями? Ми не підведемо!

Зацініть наш блог
Всі публікації
Екскурсія закінчена. Тепер нумо до роботи !
Заповніть форму і пристебніться — далі поведемо ми!
Заповнити форму